Drømmer du om at blive yogalærer?
Vores uddannelse består af en kombination af teori, filosofi, historie, anatomi, undervisningstræning, og egen praksis. En kombination som tilsammen giver den bedst mulige forståelse for yogaens aspekter, samtidig med at den tillærte viden integreres i din krop og dit sind, gennem mange timers egen praksis.
Ved at integrere og opleve yogaens teori, filosofi og øvelser på yogamåtten opnås det bedst mulige grundlag som underviser.
Grundig og anerkendt yogalæreruddannelse
Du vil blive klædt grundigt på som underviser med en 200-timers yogalæreruddannelse fra Kula Yoga.
På uddannelsen dykker vi bl.a. ned i yogaens filosofi, historie, teori og spirituelle aspekter. Du får en grundig forståelse for yogaens filosofi, hvilket vil hjælpe dig til at integrere filosofien og yogaens unikke redskaber på et dybere plan i dit liv.
Mere end blot en uddannelse
Yoga er ikke blot noget, der foregår på yogamåtten. Det er en livsfilosofi og en helt grundlæggende og transformerende måde at være i verden på, og denne uddannelse vil give dig en dybdegående viden og forståelse for yogaens traditionsrige univers.
Yogalæreruddannelsen er RYS-200 godkendt via Yoga Alliance, hvilket er din garanti for et højt fagligt niveau.
Du bliver med vores yogalæreruddannelse internationalt certificeret RYT-200 yogalærer, hvilket udover certificeringen, betyder at du kan undervise yoga over hele verden.
Det har været en fantastisk oplevelse! Jeg er dybt imponeret over både undervisere og hele den struktur, der har været igennem forløbet. Det hele gav mening, og specielt her til sidst, da vi skulle i gang med at lære at undervise.
Jeg oplever undervisningen som veltilrettelagt , godt formidlet og jeg kan virkelig mærke tyngden af viden og erfaring hos underviserne. I er bare SINDSSYG gode – og jeg er SÅ taknemmelig for at være en del af dette. AF hjertet tak
I har altid været fleksible og imødekommende og helt igennem fantastiske og inspirerende mennesker at være sammen med. Materiale: Estetisk, gennemarbejdet. Dejlig materiale at have med mig fremover. God og meningsfuld opbygning.
Jeg har under uddannelsen været igennem hele mit følelsesregistre, både på kursus dagene, men også tiden imellem. Inden jeg startede, var jeg ikke bevidst om hvad det ville føre med sig – men jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen.
Kræver det noget at deltage?
Det kræver som sådan ingen forudsætninger at deltage på uddannelsen, andet end en oprigtig interesse i at fordybe dig og forstå grundprincipperne i yoga og i din praksis, samt alle de omkringliggende elementer af yogaen som åndedræt, meditation, filosofi, afspænding og alignment.
Det forventes dog, at du kan deltage i en sammenhængende yogaklasse, men det er ikke et krav at du skal kunne udføre avanceret yoga, være smidig eller kunne stå på hovedet.
Yoga har aldrig været tiltænkt som fysisk træning, men det er dog vigtigt at du kan være med til den fysiske praksis for at få effekten og teknikken af de fysiske stillinger lagret i din krop under uddannelsen. Det vil gøre dig til en stærkere og mere intuitiv underviser efterfølgende.
Hovedundervisere på yogalæreruddannelsen
Yogalæreruddannelsen er sammensat og undervises af Vicky Olivia, Kenneth Christiansen og Christina Hernvig som alle har mere end 15 års erfaring med yogaens univers.
De er alle tre uddannet i den gamle klassiske hatha yoga gennem den traditionsrige Sivananda Vedanta organisation i Indien og har alle mere end 3000 undervisningstimer.
Christina, Kenneth og Vicky Olivia besidder den højeste Internationale Certificering E-RYT 500 via Yoga Alliance og har i mange år levet fuldtid af at udbrede Yogaens traditioner både privat, i virksomheder, i kommuner, på workshops og på retreats i ind- og udland. Læs mere om underviserne her
Yogalæreruddannelsens indhold
De første 4 moduler består af følgende spændende emner:
- Yogaens historie
- Yoga filosofi
- Yoga i hverdagen og hvordan den integreres
- Åndedrættes fysiologi og funktion
- Pranayama
- Patanjali´s Yoga Sutras
- Chakras
- Bhagavad Gita
- Karma, Samskaras & Dharma
- Mantras, Kirtan & chanting
- Savasana
- Ayurveda (Yogaens søsterfilosofi)
- Asana Lab
- Solhilsner og basis yogastillinger
På de sidste 4 moduler dykker vi endnu mere ned i følgende emner:
- Anatomi og fysiologi
- Teknik
- Chanting og kirtan
- Stemmeføring og guidning
- Undervisning
- Justeringer
- Dig som underviser
- Etik og moral
- Satsang
- Yoga Business og virksomhedsopstart (Sådan tjener du penge som underviser)
Prisen for yogalæreruddannelsen er 28.000 kr. (heraf 3.500 kr. i depositum). Du kan dele betalingen op i 7 rater á 3.500 kr.
Datoer
MODUL 1:
18/8, 19/8, 20/8 – 2023
MODUL 2:
8/9, 9/9, 10/9 – 2023
MODUL 3:
6/10, 7/10, 8/10 – 2023
MODUL 4:
24/11, 25/11, 26/11 – 2023
MODUL 5:
8/12, 9/12, 10/12 – 2023
MODUL 6:
19/1, 20/1, 21/1 – 2024
MODUL 7:
2/2, 3/2, 4/2 – 2024
MODUL 8:
23/2, 24/2, 25/2 – 2024
MODUL 9 – EKSAMEN:
15/3, 16/3 – 2024
Alle dage kl. 09.00 – 17.00
Følgende er inkluderet:
- Mulighed for at overnatte i Kula Yoga, hvis du kommer langvejs fra (U/B)
- Alt tilbehør – yogamåtter, bælter, tæpper, blokke, puder mv. er til fri afbenyttelse i Kula Yoga
- Kula Yoga´s uddannelsesmanual
- RYT-200 certificering via Yoga Alliance
- 10% på videreuddannelser og kurser i Kula Yoga
- 10% på behandliger, konsultationer og coachingforløb hos underviserne mens du deltager på uddannelsen
Obligatoriske bøger
- The complete Illustrated Book of Yoga – Swami Vishnu-Devananda.
- Functional Anatomy of Yoga, David Keil
- The Bhagavad Gita, Eknath Easwaran
Pris for yogalæreruddannelsen
DKK 28.000 (heraf DKK 3.500 i depositum). Du kan dele betalingen op i 7 rater á 3.500 kr.
Hvad siger eleverne?
Her er et udpluk af nogle af vores skønne elevers udtalelser om deres oplevelse på yogalæreruddannelsen.