Yoga uddannelse

100-timers
yoga grunduddannelse

Læs mere her

200-timers
yogalærer uddannelse

Læs mere her

Generelt om Kula Yoga uddannelse

Drømmer du om at dykke endnu dybere ned i din yogapraksis og yogaens fantastiske verden – og måske endda blive yogalærer? Hos Kula Yoga tilbyder vi løbende kurser og yogauddannelser. Vores yogauddannelser er udarbejdet af nogle af Danmarks mest erfarne og højest uddannede yogaundervisere.

Kula Yoga´s vision er at bidrage til at højne niveauet af Yogaundervisere i Danmark og du kan forvente en grundig yogauddannelse der giver dig mere viden og ekspertise end hvad der normalt forventes på en yogauddannelse.

Vi stiller høje krav i Kula Yoga og vores uddannelse er udarbejdet af undervisere som i mere end 20 år har levet og dedikeret sig til yogaens filosofi og visdom – og som i dag lever af, at dele ud af deres praksis.

For at sikre så meget kontakt med eleverne som muligt er der max 15 elever pr. hold.

Hos Kula Yoga sætter vi en ære i at lære fra os, og vi gør vores ypperste for at de elever som tager vores yoga uddannelser kommer ud på den anden side, som nogle af Danmarks dygtigste undervisere.

Derfor garanterer vi, at samtlige timer på yoga uddannelsen bliver undervist af vores hovedundervisere som alle har den højeste internationale certificering E-RYT500, og mere end 10 års undervisningserfaring. Hos Kula Yoga får du langt flere kontakttimer med en E-RYT undervisere end hvad Yoga Alliance kræver.

Der vil være masser af undervisningstræning undervejs, og vi garanterer at du vil være klædt rigtig godt på til at undervise i både Hatha Yoga og Hatha Vinyasa, Pranayama og Meditation efter endt 200-timers uddannelse.

Vi har valgt at dele vores 200-timers uddannelse op i 2 dele, så det er muligt at tage de første 100-timer som en yoga grunduddannelse uden anatomi og undervisningstræning. Det har vi valgt for at give vores elever muligheden for at fordybe sig i deres praksis og integrere yogaens terorier på et dybere plan – uden at det nødvendigvis betyder at man skal være yogalærer.

Derfor kan alle deltage i de første 100-timers grunduddannelse, og ønsker man efter de første 100-timer at videreuddanne sig til yogalærer, så kan man nemt fortsætte på overbygningen, og blive certificeret som 200-timers yogalærer.

Grunduddannelsen på 100-timer er obligatorisk for at fortsætte på overbygningen til 200-timers certificeringen.

Underviserne

Vores yoga uddannelser er udviklet og afholdes af Stine Brink og Vicky Olivia Frederiksen. Begge har de mere end 15 års erfaring som undervisere indenfor yoga, filosofi, ayurveda, pranayama og meditation.

Yoga uddannelse - underviserne

De har begge uddannet sig i ashrams i Indien ad flere omgange og har levet fuldtid af at undervise yoga i ind- og udland de sidste 10 år. Vicky Olivia er desuden indehaver af Kula Yoga Studio i Værløse.​

Begge lever de af at undervise alt fra private enetimer, åbne klasser, i virksomheder og kommuner til workshops, foredrag, events og retrats. Vicky og Stine har over 2000 timers undervisningserfaring som yogalærere og er begge certificeret med Yoga Alliances højeste certificering E-RYT 500.

Læs mere om uddannelserne her:
100 timers yoga grunduddannelse
200 timers yogalærer uddannelse