Undervisere 2018-12-15T14:50:32+00:00

Undervisere

Kula Yoga v/Vicky Olivia Yoga Alliance

Vicky Olivia

Vicky Olivia er indehaver af Kula Yoga, et yoga univers baseret på mere end 17 års passioneret og dedikeret yogapraksis. Vicky Olivia er uddannet yogainstruktør gennem The International Sivananda Yoga Vedanta Centres.

Hun tog sin Teachers Training uddannelse (TTC) i Sivananda Yoga Vedanta Meenakshi Ashram i Madurai, Indien i 2010, og i 2011 tog hun sin Advanced Teacher’s Training uddannelse (ATTC/Master of Yoga) i Val Morin, Canada. Vicky Olivia er E-RYT 200/RYT-500 Hour registreret via Verdens største yoga organisation YOGA ALLIANCE.

Hun har stor erfaring med alle former for yoga, lige fra dynamisk vinyasa og ashtanga til hot yoga og den blideste yin. Hendes hjerte banker allermest for den harmoniserende og klassiske hatha yoga, som hun også valgte at uddanne sig i tilbage i 2010 – en uddannelse der fokuserer på de grundlæggende og oprindelige principper bag yoga, anatomi, indisk filosofi, meditation, afspænding, åndedrætsøvelser, kost og positiv tænkning.

Vicky Olivia underviser mere end 100 elever om ugen, både på ugentlige åbne hold i Værløse og private enetimer, men også som konsulent i virksomheder, kommuner og foreninger.

”Min passion for yoga begyndte i 2001, da jeg under en yoga time pludselig fik adgang til nogle helt nye ressourcer og noget ro, som jeg ikke hidtil havde vidst eksisterede i mig. Pludselig kunne jeg meget tydeligt mærke mig selv, mine behov, mine svagheder og mine styrker. Siden den dag har yogaens teknikker og filosofi været en balancerende faktor for mig, og en helt grundlæggende måde at være i verden på.

Jeg har stor erfaring, både personlig erfaring – men også som coach og underviser, med yoga som redskab til at komme stress og stressrelaterede lidelser til livs, og det er især inden for dette område min store passion som underviser ligger. I den hektiske verden vi lever i, er yoga ganske enkelt nøglen til et sundt og positivt liv i balance – både med os selv og vores omverden”.

Som underviser er Vicky Olivia kendt for sin behagelige og rolige stemme i yogasalen og hendes evne til at fornemme hver elev i lokalet. Hun efterlader en grundig og hjertelig oplevelse hos sine elever, som ikke blot oplever kvaliteten og timerne bag hendes uddannelse, men samtidig også mærker passionen og erfaringen af hendes mangeårige personlige yoga praksis.

”Ikke alverdens uddannelse eller rejse kan måle sig med den læring og erfaring min personlige yogapraksis har givet mig, og stadig giver mig. Det er her på yogamåtten, jeg møder mig selv og bliver konfronteret med mine begrænsninger, mine styrker, min frygt og mine fejl. Og det er dette møde – mødet med mig selv uden filter, der fremmer min personlige og menneskelige udvikling mere end noget andet.”

Udover at være uddannet hatha yoga lærer er Vicky Olivia også certificeret yin yoga lærer, uddannet Coach, NLP Practitioner og NLP Master og hun har en mangeårig karriere bag sig som konsulent i erhvervslivet. Hun er desuden ved at uddanne sig til Hormonterapeut hos Caroline Fibæk og færdiggør denne uddannelse i 2019.

På det ugentlige skema hos KULA YOGA underviser Vicky Olivia Hatha Yoga, Blid Hatha, Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Kenneth - Kula Yoga StudioYoga Alliance

Kenneth

Kenneth er uddannet yogainstruktør gennem The International Sivananda Yoga Vedanta Centres. Han tog sin første Teacher Training uddannelse (TTC) i Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Neyyar Dam, Indien 2009, og i 2013 tog han sin Advanced Teachers Training uddannelse (ATTC/Master of Yoga) i Val Morin, Canada. I 2015 tog han Senior Teaching of level 2 (YTTC-2) hos Sivananda Yoga Vidya Peetham Indien og i 2016 gennemførte han Yoga Bhaskara (intens spirituel praksis) i Orleans, Frankrig. Kenneth er E-RYT 500+ Hour registreret via verdens største yogaorganisation Yoga Alliance. Kenneth har undervist yoga i 9 år og underviser i Sivananda Hatha Yoga Pradipika stil.

”For mig er yogaen blevet en livsforståelse, der startede efter jeg havde levet en del af livet foran en computerskærm. En dag lagde jeg mærke til, at jeg var faldet sammen og kroppen begyndte at gøre opmærksom på sig selv. Jeg havde ondt flere steder og en dag startede jeg til yoga – det ændrede mit liv. Jeg fik det bedre i kroppen, men jeg fik det også bedre mentalt. Jeg fandt meget mere ro og styrke til hverdagens opgaver, og jeg oplevede et markant øget nærvær til mig selv, mine omgivelse og livet generelt. Jeg bruger i dag yogaens mange forskellige aspekter i min hverdag: Stillingerne giver mig fysisk velvære. Åndedrætsøvelserne giver mig mental ro og klarhed. Yogaens gamle, vise tekster viser mig vejen til at sprede mere godt i verden. Og chanting og sang fylder mig med glæde og fornemmelsen af at kunne give slip og sige pyt”.

Kenneth er udover at være yogainstruktør også behandler, fuldkropsmassør, zoneterapeut, øreakupunktør, kranio/sakralterapeut, Lastone terapeut og Ayurvedisk massør. Han har behandlet klienter i sin egne klinik og i flere virksomheder siden 1999.

”Yogaen har sammen med mit terapeutiske virke givet mig en meget dybere indsigt i hvordan krop, sind og ånd hænger sammen. Den viden og inspiration prøver jeg, at videregive i min yogaundervisning”.

Hos KULA YOGA underviser Kenneth fast i Hatha samt på diverse månedlige workshops.

Christina - Kula Yoga StudioYoga Alliance

Christina

Christina er internationalt certificeret yoga- og meditationsunderviser gennem The International Sivananda Yoga Vedanta Centres. Hun tog sin Teacher’s Training, Indien 2006, og Advanced Teacher’s Training, Canada 2007 og hun er ERYT500 registreret af Yoga Alliance.

Christina er derudover certificeret sexolog fra Yazmin Andersen i København og uddannet Council Guide gennem The Ehama Institute i USA, som er en træning i indre lederskab baseret på mayaindianernes livsprincipper. Oprindeligt er hun uddannet cand.mag. i kommunikation og psykologi fra Københavns Universitet.

Hos KULA YOGA underviser Christina i Hatha Yoga og på diverse lukkede forløb og workshops.

Emma - Yin yoga underviserYoga Alliance

Emma

Emma er uddannet Yin Yoga-underviser hos Sattva Yoga i København. Derudover studerer hun psykologi på kandidat-delen på Københavns Universitet. Her specialiserer hun sig inden for den terapeutiske, kliniske retning med fokus på sammenhængen mellem krop og psyke, samt hvordan bl.a. mindfulness kan inddrages i terapien. Hun deltager desuden løbende i meditations-kurser med bl.a. Jes Bertelsen og Neel Fasting.

I sine Yin Yoga-klasser lægger Emma vægt på, hvordan man kan lytte til sine kropslige sansninger samt forholde sig til sine tankestrømme og følelser for at finde mere ro og nærvær.

”For mig er Yin Yoga en praksis, der rummer så mange lag, der fortsat udfolder sig. Når vi i Yin Yoga ligger længe i stillingerne og giver plads til stilheden, kan vi træne på det fysiske plan, men i lige så høj grad også vores sind. Yin Yoga er for mig derfor både en sanselig ”dans” med nervesystemet, der tillader os at arbejde med kroppens bindevæv. Samtidig er det en måde at lytte indad til vores tanker og følelser. En måde at træne, hvordan vi kan møde os selv med accept og give plads til, hvad end der fylder eller opstår i os.”

Hos Kula Yoga underviser Emma i Yin Yoga og på diverse workshops.