Undervisere 2018-01-22T14:36:46+00:00

Undervisere

Kula Yoga v/Vicky Olivia Yoga Alliance

Vicky Olivia

Vicky Olivia er indehaver af Kula Yoga, et yoga univers baseret på mere end 17 års passioneret og dedikeret yogapraksis. Vicky Olivia er uddannet yogainstruktør gennem The International Sivananda Yoga Vedanta Centres.

Hun tog sin Teachers Training uddannelse (TTC) i Sivananda Yoga Vedanta Meenakshi Ashram i Madurai, Indien i 2010, og i 2011 tog hun sin Advanced Teacher’s Training uddannelse (ATTC/Master of Yoga) i Val Morin, Canada. Vicky Olivia er RYT 500+ Hour registreret via Verdens største yoga organisation YOGA ALLIANCE.

Hun har stor erfaring med alle former for yoga, lige fra dynamisk vinyasa og ashtanga til hot yoga og den blideste yin. Hendes hjerte banker allermest for den harmoniserende og klassiske hatha yoga, som hun også valgte at uddanne sig i tilbage i 2010 – en uddannelse der fokuserer på de grundlæggende og oprindelige principper bag yoga, anatomi, indisk filosofi, meditation, afspænding, åndedrætsøvelser, kost og positiv tænkning.

Vicky Olivia underviser mere end 100 elever om ugen, både på ugentlige åbne hold i Værløse og private enetimer, men også som konsulent i virksomheder, kommuner og foreninger.

”Min passion for yoga begyndte i 2001, da jeg under en yoga time pludselig fik adgang til nogle helt nye ressourcer og noget ro, som jeg ikke hidtil havde vidst eksisterede i mig. Pludselig kunne jeg meget tydeligt mærke mig selv, mine behov, mine svagheder og mine styrker. Siden den dag har yogaens teknikker og filosofi været en balanceredende faktor for mig, og en helt grundlæggende måde at være i verden på.

Jeg har stor erfaring, både personlig erfaring – men også som coach og underviser, med yoga som redskab til at komme stress og stressrelaterede lidelser til livs, og det er især inden for dette område min store passion som underviser ligger. I den hektiske verden vi lever i, er yoga ganske enkelt nøglen til et sundt og positivt liv i balance – både med os selv og vores omverden”.

Som underviser er Vicky Olivia kendt for sin behagelige og rolige stemme i yogasalen og hendes evne til at fornemme hver elev i lokalet. Hun efterlader en grundig og hjertelig oplevelse hos sine elever, som ikke blot oplever kvaliteten og timerne bag hendes uddannelse, men samtidig også mærker passionen og erfaringen af hendes mangeårige personlige yoga praksis.

”Ikke alverdens uddannelse eller rejse kan måle sig med den læring og erfaring min personlige yogapraksis har givet mig, og stadig giver mig. Det er her på yogamåtten, jeg møder mig selv og bliver konfronteret med mine begrænsninger, mine styrker, min frygt og mine fejl. Og det er dette møde – mødet med mig selv uden filter, der fremmer min personlige og menneskelige udvikling mere end noget andet.”

Udover at være uddannet hatha yoga lærer er Vicky Olivia uddannet Coach, NLP Practitioner og NLP Master og hun har en mangeårig karriere bag sig som konsulent i erhvervslivet. Hun er desuden ved at uddanne sig til Hormonterapeut hos Caroline Fibæk og færdiggør sin overbygning som yin yoga lærer primo 2018.

På det ugentlige skema hos KULA YOGA underviser Vicky Olivia Hatha Yoga, Hatha Yoga Intro, Blid Hatha, Yin Yoga og Restorativ Yoga.

Stine - Kula Yoga Studio Yoga Alliance

Stine

Stine har praktiseret yoga i mere end 14 år og har undervist yoga siden 2011. Hun er certificeret med en 500-timers Ashtanga Vinyasa uddannelse fra Indien og yderligere en 200-timers certificering i Hatha Vinyasa. Med inspiration fra den traditionelle Ashtanga disciplin og de dynamiske bevægelser fra Vinyasa bringer Stine ubesværet masser af styrke og udfordring til sine elever på yogamåtten. Stine har stor fokus på kroppens alignment samt en stor teknisk kunnen og erfaring at dele ud af.

Stine er en dedikeret underviser, der altid er på jagt efter ny viden samt nye måder at overlevere viden til sine elever på. Hun kombinerer det traditionelle med det utraditionelle, det spirituelle med det anatomiske og de svedige flows med skønne grin. Forvent masser af leg og sved på panden på Stines klasser.

”Min yoga praksis startede da jeg var 14 år og hjalp mig ud af konstante rygsmerter og et psykisk traume. Over de sidste 14 år er yoga blevet en daglig praksis og livsstil som jeg forsøger at leve efter 24 timer i døgnet. Det er via min tid på yogamåtten at jeg finder min fysiske og psykiske balance, min styrke og min klarhed. Og så er det her jeg opnår en større forståelse for mig selv og mine omgivelser”

Hos KULA YOGA underviser Stine fast i Vinyasa og Ashtanga samt på diverse månedlige workshops.

Kenneth - Kula Yoga StudioYoga Alliance

Kenneth

Kenneth er uddannet yogainstruktør gennem The International Sivananda Yoga Vedanta Centres. Han tog sin første Teacher Training uddannelse (TTC) i Sivananda Yoga Vedanta Ashram i Neyyar Dam, Indien 2009, og i 2013 tog han sin Advanced Teachers Training uddannelse (ATTC/Master of Yoga) i Val Morin, Canada. I 2015 tog han Senior Teaching of level 2 (YTTC-2) hos Sivananda Yoga Vidya Peetham Indien og i 2016 gennemførte han Yoga Bhaskara (intens spirituel praksis) i Orleans, Frankrig. Kenneth er E-RYT 500+ Hour registreret via verdens største yogarganisation Yoga Alliance. Kenneth har undervist yoga i 9 år og underviser i Sivananda Hatha Yoga Pradipika stil.

”For mig er yogaen blevet en livsforståelse, der startede efter jeg havde levet en del af livet foran en computerskærm. En dag lagde jeg mærke til, at jeg var faldet sammen og kroppen begyndte at gøre opmærksom på sig selv. Jeg havde ondt flere steder og en dag startede jeg til yoga – det ændrede mit liv. Jeg fik det bedre i kroppen, men jeg fik det også bedre mentalt. Jeg fandt meget mere ro og styrke til hverdagens opgaver, og jeg oplevede et markant øget nærvær til mig selv, mine omgivelse og livet generelt. Jeg bruger i dag yogaens mange forskellige aspekter i min hverdag: Stillingerne giver mig fysisk velvære. Åndedrætsøvelserne giver mig mental ro og klarhed. Yogaens gamle, vise tekster viser mig vejen til at sprede mere godt i verden. Og chanting og sang fylder mig med glæde og fornemmelsen af at kunne give slip og sige pyt”.

Kenneth er udover at være yogainstruktør også behandler, fuldkropsmassør, zoneterapeut, øreakupunktør, kranio/sakralterapeut, Lastone terapeut og Ayurvedisk massør. Han har behandlet klienter i sin egne klinik og i flere virksomheder siden 1999.

”Yogaen har sammen med mit terapeutiske virke givet mig en meget dybere indsigt i hvordan krop, sind og ånd hænger sammen. Den viden og inspiration prøver jeg, at videregive i min yogaundervisning”.

Hos KULA YOGA underviser Kenneth fast i Hatha samt på diverse månedlige workshops.