Handelsbetingelser

Hos KULA YOGA modtages VISA-dankort og MasterCard. Produkter købt i vores lokale på Kirke Værløsevej kan også betales med MobilePay nr. 64400.

§1 Månedsmedlemskab

Et månedsmedlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan KULA YOGA forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til KULA YOGA. Som månedsmedlem hos Kula Yoga får du ubegrænset yoga hele måneden og 15% rabat på workshops og events.

Løbende medlemskab fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

§2 Medlemsbetingelser

KULA YOGA kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i KULA YOGA STUDIO.

§3 Varighed/Medlemskab

Løbende medlemskab fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

§4 Opsigelse

Forudbetalt medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Opsigelsesfrist for et medlemskab er indeværende måned. Opsigelse kan ske ved at sende en mail til md@kulayoga.dk.

§5 Prisændringer

KULA YOGA forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

§6 Ledige pladser

KULA YOGA kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.
Såfremt der er under 5 tilmeldte til et hold, aflyses holdet, dette meddeles senest 1 time inden holdstart via mail eller sms.

§7 Tilmelding / afmelding af hold / venteliste / fremmøde

Du kan til- og afmelde hold via online-booking eller benytte vores smartphone-applikation MINDBODY. Det er desværre ikke muligt telefonisk eller pr. mail.

Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest 2 timer før holdstart. Ved morgenhold inden kl 10:00 skal afmelding ske senest 12 timer før holdstart.

Fremmøde til et tilmeldt hold skal meldes ved holdstart, hvor du selv er ansvarlig for at afkrydse dig på ipad ved ankomst til KULA YOGA STUDIO. Sker dette ikke, regnes det som udeblivelse.

Hvis du ikke møder op til et hold, du har booket, vil du blive pålagt et gebyr på 40 kr. Beløbet bliver automatisk trukket på dit tilmeldte betalingskort hver måned.

Klippekortmedlemskaber bliver fratrukket ét klip fra klippekortet.

Ene-lektioner og workshops der er booket ind, kan ikke refunderes uanset årsagen, med mindre det aflyses fra KULA YOGA´s side.

KULA YOGA kan i tilfælde af sygdom, aflyse et hold, op til 1 time før holdstart, dette meddeles via mail og/eller sms.

Du er selv ansvarlig for at tjekke om du står på venteliste eller er kommet med på selve holdet. Er du på venteliste vises det som fx. (5) på bookingsystemet. Er du på venteliste og kommer på selve holdet, modtager du en sms senest 2 timer inden holdstart. Mød kun op til holdet hvis du IKKE er på venteliste.

§8 Værdigenstande

Værdigenstande skal medbringes i selve undervisningslokalet, idet KULA YOGA ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade.

§9 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af KULA YOGA er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. KULA YOGA tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§10 Hold udbud

KULA YOGA har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.
Aflysning af hold jf. §6, (Såfremt der er under 5 tilmeldte til et hold, aflyses holdet, dette meddeles senest 2 timer inden holdstart via mail eller sms.)

§11 Workshops

Workshops er ikke med i prisen på hverken Medlemskab eller Klippekort, men skal købes separat i Webshoppen.
Tilmelder du dig Workshoppen på vores skema, kan du senest afmelde dig 2 dage inden Workshoppen.

§12 Fortrydelsesret

Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

§13 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§14 Opdatering af kortdata

Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og redigere i sine profiloplysninger. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan KULA YOGA uden varsel inaktivere medlemskabet. Dette betyder ikke at det opsiges. Ved inaktivering fortsættes medlemskabet, dog uden mulighed for booking før kortdata er indtastet.