Privatlivspolitik 2018-05-26T09:03:48+00:00

Privatlivspolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Kula Yoga er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Kula Yoga
Sirius Alle 49
DK-3500 Værløse

CVR-nr.: 37415081

Telefon: +45 26272324
E-mailadresse: info@kulayoga.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål: For at analysere brugeradfærd på vores hjemmeside, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse.

Cookies
En Cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, tablet eller telefon. Vores Cookies anvendes udelukkende til at forbedre din oplevelse på kulayoga.dk. Cookies er hverken spyware eller virus.

Vi bruger eksterne Cookies til at fastlægge, hvem der besøger kulayoga.dk og til at føre brugerrelaterede statistikker. Med eksterne Cookies fra f.eks. Google Analytics måler vi trafikken på kulayoga.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies der bliver sat på din computer.

Tracking cookies der anvender persondata såsom din IP adresse og dine browserdata m.m. anvendes ikke før du har trykket OK og dermed accepteret vores cookie-politik. Læs mere om hvordan du håndterer cookies her

Vi indsamler og behandler disse personoplysninger, når du bruger kulayoga.dk:

  • Hvilken type enhed anvendt til at tilgå hjemmesiden (f.eks. tablet, smart device, pc mv.)
  • Browser type, browser ID og sprog-indstilling på enhed
  • Hvilken hjemmeside eller app, der henviste dig til vores hjemmeside
  • IP-adresse
  • Geo-lokation på den enhed, du anvender til vores hjemmeside
  • Hvilke artikler og sider, du besøger, tidspunkt, varighed og antal besøg

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Samtykke, jf. bekendtgørelse nr. 2011/1148 om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (”cookie-bekendtgørelsen”)

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevansen af at beholde dine personoplysninger, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Personoplysningerne deles med tredjepart, Google Analytics, Facebook og Instagram.

Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:

Formål: for at kunne levere vores produkter og ydelser på bedst mulig måde, indsamler vi følgende oplysninger om dig når du opretter en konto hos os:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Kula Yoga’s legitime interesser er, at vi kan sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via samtykke til e-mail markedsføring, dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(f), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger direkte fra dig, for at kunne yde den service som du anmoder.

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevansen af at beholde dine personoplysninger, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Personoplysningerne deles ikke med tredjepart. Personoplysningerne opbevares på sikre servere i Danmark, og kan kun tilgås af kulayoga.dk.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på +45 26272324 eller på info@kulayoga.dk. Du kan også benytte nedenstående kontaktformular.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning
Dette er 2. version af Kula Yoga’s persondatapolitik skrevet 23. maj 2018.


Kontakt os vedrørende personoplysninger