Generelt

Om Kula Yoga Studio

Velkommen til Kula Yoga Studio i Værløse, hos os er der plads til dig og din yogapraksis. Uanset om du er begynder eller øvet, så har vi et hold der passer til dig. Vi tilbyder grundig, effektiv og uhøjtidelig yoga i atmosfærefyldte lokaler. Kom og vær med ♥

Kula betyder familiy by heart på sanskrit, altså fællesskab eller familie fra hjertet. Og Kula Yoga har til formål at være netop dette. Et hjerteligt fællesskab for alle, som ønsker at praktisere og opleve effekten af det gamle indiske træningssystem.

Kula Yoga tilbyder flere ugentlige hold i vores lækre ny istandsatte Yoga Studio i Værløse. Her vil du træde ind i en atmosfærefyldt lounge og møde dedikeret og grundig yogaundervisning i den store, lyse og rummelige yogasal.

Kula Yoga tilbyder grundig og kvalitativ yogaundervisning og alle undervisere hos Kula Yoga er certificeret via Verdens Største Yogaorganisation Yoga Alliance og har minimum 5 års undervisningserfaring. Det er din tryghed og garanti for, at den undervisning du modtager er i orden.

Der lægges stor vægt på individuelle behov/skader og alle niveauer er velkomne på de ugentlige hold.

Det er også muligt at booke privat undervisning og firma undervisning. For mere info herom, er du velkommen til at skrive til info@kulayoga.dk.

Kula Yoga udbyder også yoga uddannelser.

Namasté og hjertelig velkommen!