Om Kula Yoga 2018-03-20T12:43:41+00:00

Kula Yoga

Yoga sal

Kula betyder familiy by heart på sanskrit, altså fællesskab eller familie fra hjertet. Og Kula Yoga har til formål at være netop dette. Et hjerteligt fællesskab for alle, som ønsker at praktisere og opleve effekten af det gamle indiske træningssystem.

Kula Yoga tilbyder flere ugentlige hold i vores lækre ny istandsatte Yoga Studio i Værløse. Her vil du træde ind i en atmosfærefyldt the lounge i New Yorker stil og møde dedikeret og grundig yogaundervisning i den store, lyse og rummelige yogasal.

Kula Yoga´s hensigt er at tilbyde grundig og kvalitativ yogaundervisning og alle undervisere hos Kula Yoga er certificeret via Verdens Største Yogaorganisation Yoga Alliance og har minimum 5 års undervisningserfaring. Det er din tryghed og garanti for, at den undervisning du modtager er i orden.

På holdplanen har vi både Hatha Yoga, Vinyasa, Ashtanga, Yin og Restorativ Yoga, så der er noget for alle.

Der lægges stor vægt på individuelle behov/skader og alle niveauer er velkomne på de ugentlige hold. Er du helt ny til yoga er det muligt at tilmelde sig et intro forløb hver 8.uge eller deltage på en månedlig begynder workshop for at få den bedste, sikreste og grundigste start på din personlige yogapraksis.

Begynder workshops afholdes ca. en gang om måneden:

Workshops

Intro forløb starter hver 8. uge og du kan finde dato for næste intro hold her:

Intro forløb

Det er også muligt at booke privat undervisning og firma undervisning. For mere info herom, er du velkommen til at skrive til info@kulayoga.dk

Namasté og hjertelig velkommen!