Generelt

Om Kula

Velkommen til Kula Yoga Studio. Når du er landet på denne side, så er det nok fordi du er nysgerrig. Nysgerrig på hvad yoga kan og om det er nu du skal igang. Der er altid noget der kalder indeni os, når vi bliver nysgerrige på yoga. Enten er det kroppen der er begyndt at knage, eller sindet der begynder at rumstere – eller måske er det sjælen, der kalder på noget mere.

Uanset hvilken grund du har for at være landet på vores hjemmeside, så skal du vide at du er velkommen. Uanset hvilken fysisk eller mental tilstand du er i lige nu.

Hos os, er der plads til alle som ønsker at fordybe sig i sundhed og den yogiske tradition. Uanset om du er begynder eller øvet, så har vi et hold der passer til dig. Vi tilbyder grundig, effektiv og uhøjtidelig yoga i atmosfærefyldte lokaler. Kom og vær med ♥

Kula Yoga er certificeret international yogaskole gennem Yoga Alliance i USA. Det gør, at vi kan tilbyde 200 og 300-timers yogalæreruddannelser med International certificering via Yoga Alliance. Alle undervisere i Kula Yoga er desuden certificeret via Yoga Alliance (Verdens Største Yogaorganisation) hvilket er din tryghed og garanti for, at den undervisning du modtager i Kula Yoga stemmer overens med Yoga Alliances krav til beskyttelse af den yogiske tradition, forsvarlig anatomi, yogisk filosofi og generelle retningslinier for sikker og etisk yogapraksis.

Kula betyder familiy by heart på sanskrit, altså fællesskab eller familie fra hjertet. Og Kula Yoga har til formål at være netop dette. Et hjerteligt fællesskab for alle, som ønsker at integrere sundhed og balance på alle alle planer af livet. En sund og yogisk livstil er noget man lever – ikke noget man går til. Og derfor tilbyder vi også ofte forløb fremfor enkelte klasser. Ønsker du at opleve effekt af yogaen teknikker, så anbefaler vi at du forpligter dig til et længere forløb, så du gradvist får implementeret yoga i din krop og i dit liv.

Vi tilbyder flere ugentlige hold i vores lækre ny istandsatte Yoga Studio i Værløse. Her vil du træde ind i en atmosfærefyldt lounge og møde dedikeret og grundig yogaundervisning i den store, lyse og rummelige yogasal.

Der lægges stor vægt på individuelle behov/skader og alle niveauer er velkomne på de ugentlige hold.

Det er også muligt at booke privat undervisning og firma undervisning. For mere info herom, er du velkommen til at skrive til kontakt@kulayoga.dk

For spørgsmål vedr. vores uddannelser kan du kontakte os på uddannelse@kulayoga.dk

Namasté – og hjertelig velkommen.