Meditationskursus2019-02-08T11:16:58+00:00

Meditationskursus

Kom godt i gang med at meditere

På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge meditation i din hverdag, og du kommer godt i gang med at meditere derhjemme.

Du får en grundlæggende introduktion til, hvad meditation er, hvad formålet og fordelene er samt en praktisk guide til, hvordan du bedst får etableret en fast meditationsrutine. Derudover laver vi praktiske øvelser og mediterer sammen.

Alle meditationer er guidede, så det kræver intet forudgående kendskab til meditation at deltage.

Meditation handler om at være til stede i livet med fokus, overskud og glæde. Vi ved alle, hvordan det kan være udfordrende, når vi bliver for travle, og hverdagen føles hektisk og er fuld af indtryk.

Gennem meditation træner du at være til stede i nuet og slippe tankemylder og to do-lister for en stund. Det er et fantastisk værktøj til at forebygge og mindske stress i livet, få bedre koncentration, øget kreativitet og en oplevelse af indre ro og nærvær.

At meditere betyder samtidig at være på sin egen personlige rejse. Mange oplever, at meditation ofte påvirker deres udviklingsvej og deres liv på en dybtgående måde.

Ud over øvelserne på kurset vil der hver gang være forslag til hjemmeopgaver, så du selv kan øve dig mellem kursusgangene. Derfor er det en god ide at afsætte minimum 15 minutter om dagen under hele forløbet.

Kurset er for:

  • Dig, der ønsker en grundlæggende introduktion til meditation
  • Dig, der trænger til et frirum i hverdagen, hvor du kan vende blikket indad og bare være og opleve frem for at præstere og være effektiv
  • Dig, der ønsker at træne din mentale muskel til større fokus og overblik
  • Dig, der indimellem føler dig stresset og oplever tankemylder

Kurset er åbent for alle. Det er meget oplagt til begyndere og til dig, der måske har snuset lidt til meditation og mindfulness tidligere. Det kan også være, at du tidligere har mediteret, men trænger til at få sat skub i dine meditationer igen.

Har du allerede en meditationsrutine, og har du lyst til at gå dybere eller få støtte, er du også velkommen på forløbet. Her vil være rig mulighed for fornyet inspiration.

Hvornår?

Kurset ligger fem torsdage kl. 16.30­-18.00 med start d. 28/2.

28/2, 7/3, 21/3, 28/3, 4/4 – Pause i uge 11.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at reservere.

Underviser: Christina Hernvig

Prisen er 1550 kr. (15% rabat til medlemmer med Kula månedsmedlemskab).

Tilmeld her