Blog

Hvad kræver det at deltage på yogauddannelsen?

Down dog

Mange tror, de skal have dyrket yoga i mange år, og være enormt smidige for at kunne tilmelde sig vores 200 timers yogalæreruddannelse.

Lad os her slå fast, at sådan forholder det sig slet ikke. Du behøver nemlig hverken at være smidig eller have læst samtlige yogabøger inden du starter på uddannelsen.

Fysiske krav til uddannelsen

Det er dog et krav, at du er i stand til at kunne gennemføre en sammenhængende yogaklasse.

Det vil sige, at du ikke har nogle fysiske skader, som kan forhindre dig i fysisk at gennemføre en klasse. Det kunne eksempelvis være en skulderskade eller hvis du for nylig er blevet opereret og derfor skal genoptræne.

Hvad skal jeg kunne i forvejen?

Det er ikke et krav at man har en avanceret yogapraksis når vi starter, og ofte er det faktisk kun en fordel at være nybegynder, da der så ikke er en masse, tillærte tekniske fejl, som skal rettes.

Det vigtigste er, at du er dedikeret og møder op med nysgerrighed og åbenhed overfor det nye stof.

Man kan altså sagtens være nybegynder, når man starter på uddannelsen.

Øvelse gør mester

Når det er sagt, skal det også nævnes at jo mere praksis vi har i kroppen på sigt, jo bedre en yogalærer vil man også blive, da det giver en bedre forståelse for stillingerne.

Så derfor er det en god ide at komme så meget på yogamåtten som muligt, så snart man har besluttet sig for at ville være yogalærer.