Fordybelse & velvære

Yoga retreat

“Selfcare means giving the world the best of you – instead of what´s left of you”

Det er nemmere sagt end gjort, når hverdagen suser afsted med os og ikke overlader meget tid tilovers udover vores pligter, ansvar og opgaver.

Et retreat er en fantastik mulighed for at sætte hverdagen på pause og give dig selv et tiltrængt åndehul.

Den oprindelige betydning af ordet retreat eller det danske ord retræte er ”tilbagetrækning” og blev brugt i militæret, når man som flok skulle trække sig tilbage fra en kamp. Om man ligefrem opfatter sit liv som en kamp, der skal overleves eller ej, så giver et retreat os en mulighed for at trække os lidt væk fra ræset og puste ud.

Hos Kula Yoga elsker vi retreats og vores undervisere benytter ofte selv retreats som en kærkommen mulighed for at trække sig tilbage og samle ny energi og inspiration.

Kula Yoga tilbyder flere årlige retreats både i ind- og udland og her har du mulighed for at trække dig tilbage fra hverdagen stress, ansvar, roller og pligter. For en stund har du fuld tilladelse til kun at have fokus på dig selv og give plads til sansning, refleksion og fordybelse i et emne eller tema. Vi tør godt at garantere, at du efter at have deltaget på et af vores retreats kommer hjem med fornyet livskraft, inspiration og vitalitet.

Vores retreats kan være opbygget over et tema eller en årstid afhængig af hvad underviserne har på hjerte eller hvilken energi vi fornemmer, der har brug for at blive boostet på et givent tidspunkt.

Du kan se vores planlagte retreats herunder:

Ingen planlagte yoga-retreats i øjeblikket.