Retreat2019-06-17T12:36:17+00:00

Yoga og spa retreat 2019

Datoer kommer snarest.

Vejle Fjord Spa og Hotel
Vejle Fjord Spa

Efter måneder med rusken, mørke og korte dage, gør vi klar til at slippe vinteren og gå foråret i møde med skøn yoga og dybe åndedrag omringet af bøgeskov, fuglekvidder og udsigt til fjorden. Her kan du se frem til en weekend med masser af yoga, guidede meditationer, fordybelse og restitution i de lækreste spa faciliteter.

Kula Yoga inviterer til forårets Yoga & Spa Retreat på Hotel Vejlefjord – også kaldet “Slottet i skoven”.

Undervisning

Der er yoga undervisning 4 gange hen over weekenden: Fredag kl.17.00 (yin), lørdag kl. 07.30 (hatha), lørdag kl. 17.00 (yin) og igen søndag kl. 7.30 (hatha) Lørdag morgen og søndag morgen starter vi med en guidet meditation og taler lidt om hvad meditation er og hvordan meditation kan bruges i hverdagen.

Hatha yoga undervisningsformen bygger på Sivananda Vedante filosofien og den klassiske og traditionelle hatha yogadisciplin, som er videreført af Swami Sivananda (1887-1963) og Swami Vishnu-devananda (1927-1993) Undervisningen foregår, som den har gjort i århundreder i Himalaya-bjergene omkring Rishikesh, og består af indledende afspænding/meditation efterfulgt af åndedrætsøvelser, solhilsner og et mix af udfordrende siddende og stående stillinger. Undervisningen afsluttes altid med en guidet afspænding.

Yin Yoga er en blid og meditativ yogaform – men det betyder bestemt ikke at det er kedeligt eller uden udfordring. Tværtimod. Den klassiske yin yoga er udviklet af Paul Grilley og kombinerer visdom fra Taoisme og Traditionel Kinesisk Medicin med den indiske yogafilosofi.

I yin yoga er det primære fokus på at strække og smidiggøre kroppens fascia/bindevæv og led, hvilket er et fantastisk supplement til andre yogaformer, hvor der primært arbejdes med musklerne. En yin klasse består primært af passive stillinger som holdes i længere tid, så der er tid til at lade tyngdekraften arbejde og smelte ind i stillingerne og oplevelsen.

Retreatet er åbent for alle yogaudøvere uanset erfaring. Har du endnu ikke prøvet Sivananda hatha yoga anbefales det, at du booker en begynder workshop eller en prøvetime på info@kulayoga.dk

Dagens aktiviteter

Efter dagens yogaundervisning er dagen din egen og du kan nyde den efter behov. Der er fri adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa under hele opholdet. De Termiske bade byder på et hav af lækre oplevelser og terapeutiske bade, f.eks. ild-badet, panorama-badet, is-badet, aroma-badet, skov-badet, lyd-badet, eller damp-badet og en tur her vil hurtigt få roen til at brede sig i din krop. Er du mere til salt-sauna og et rensende salt-bad kan du tage en tur i det spritnye Thalasso Spa – eller (mod merbetaling) booke tid til en spa behandling hos én af hotellets dygtige behandlere. Husk at booke behandlinger i god tid, da de ofte er fuldt bookede på dagen.

Hotel Vejlefjord vandt med rette prisen som DANMARKS BEDSTE SPA i 2017 ved Danish beauty Awards – og du kan læse meget mere om De termiske Bade og Thalasso Spa her:  https://www.hotelvejlefjord.dk/kur-spa/de-termiske-bade/

Har du brug for lidt frisk luft og vind i kinderne imellem yoga undervisningen og dine besøg i spa-afdelingen, kan du nyde en rask gåtur i den skønne park og skov omkring hotellet. Her finder du mere end 20 km. oprindelige kurveje og 43 hektar park, skov og strand. Se mere her: https://www.hotelvejlefjord.dk/om-os/natur-park/

Pris, forplejning og indlogering

Inkluderet i prisen:

  • 4 x 2 times yoga undervisning med Vicky Olivia, leje af yogalokale, yogamåtter, puder og straps.
  • 3-retters menu fredag aften (mulighed for vegansk menu)
  • Morgenbuffet, Vitalfrokost og 3-retters aften-menu lørdag (mulighed for vegansk menu)
  • Morgenbuffet søndag morgen (mulighed for vegansk menu)
  • 2 overnatninger på enkelt eller delt dobbeltværelse.
  • Fri adgang til De termiske Bade og Thalasso Spa – Vinder af titlen Årets Spa 2017 (åbent til 22.00 både fredag og lørdag samt til kl. 20.00 søndag)
  • Lån af badekåbe hele weekenden.

Kr: 4.995

Egen udgift:
Transport til og fra Hotel Vejlefjord. Ankommer du med bil er der gratis parkering hele weekenden.

Adressen til Hotel Vejlefjord er:

Sanatorievej 26
7140 Stouby

Du tilmelder dig via tilmeldingsformularen herunder og overfører depositum på DKK 1.500 kr. for at sikre din plads. Restbeløbet på DKK 3.495 bedes indbetalt senest d. 20/3. Du overfører til følgende konto i Møns bank: 6140 0004278410 (Husk navn på indbetaling) eller MobilePay MyShop nr.: 64400.

Ønsker du at ankomme torsdag er der mulighed for at tilkøbe en ekstra overnatning til specialpris (kun i forbindelse med retreatet) til 975,00 inkl. adgang til spa og morgenbuffet (prisen er ikke inkl. aftensmad) Såfremt du ønsker dette skal du sende en mail til info@kulayoga.dk, så sørger vi for at reservere en ekstra nat til dig.

Husk at notere evt. ønsker til menu (vegansk/vegetarisk etc.) og eventuelle allergier i kommentarfeltet ved tilmelding. Såfremt du ønsker at booke et dobbeltværelse bedes du notere begge navne i kommentarfeltet.

Har du spørgsmål til ophold eller undervisning er du meget velkommen til at kontakte Vicky Olivia på info@kulayoga.dk

Betingelser

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til selv at sælge eller overdrage pladsen til en anden.

Skulle retreatet mod al forventning blive aflyst tilbagebetales det fulde beløb. Retreatet gennemføres ved minimum 8 tilmeldte, og der er plads til max 15 deltagere.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.

Tilmeld her:

Dobbelt eller enkeltværelse