Luksus Yoga & Spa Retreat

8.-10. januar 2021

Vejle Fjord Spa og Hotel
Vejle Fjord Spa

Forkæl dig selv med vinterens lækreste yoga retreat.

Mens januar rusker udenfor og dagene er korte, trækker vi os indenfor og lader op med skøn yoga, dybe åndedrag og afspænding i lækre omgivelser omringet af bøgeskov og med udsigt til fjorden. Her kan du se frem til en weekend med afstressende yoga, guidede meditationer, fordybelse og restitution i lækre luksuriøse spa faciliteter tilsat sund og nærende kost.

Kula Yoga inviterer hermed til årets yoga og spa retreat på Hotel Vejlefjord – også kaldet “Slottet i skoven”.

Undervisning

Dine undervisere på retreatet er Vicky Olivia og Stine Brink.

Der er yoga undervisning 4 gange hen over weekenden: Fredag kl.17.00 yin yoga, lørdag kl. 07.30 Hatha Flow, Lørdag kl. 17.00 Yin Yoga, og søndag kl. 7.30 Hatha Flow. Derudover vil der være undervisning i meditation og åndedrætsøvelser og naturligvis afsluttes alle klasser med en lang, vitaliserende afspænding.

Retreatet er åben for alle yogaudøvere uanset erfaring. Du er velkommen til en gratis prøvetime hos Kula Yoga inden du tilmelder dig, hvis du ønsker at hilse på underviserne og prøve deres undervisning.

Prøvetime kan bookes her

Dagens aktiviteter

Efter dagens yogaundervisning er dagen din egen og du kan nyde den efter behov. Der er fri adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa under hele opholdet. De Termiske bade byder på et hav af lækre oplevelser og terapeutiske bade, f.eks. ild-badet, panorama-badet, is-badet, aroma-badet og lyd-badet og en tur her vil hurtigt få roen til at brede sig i din krop. Er du mere til sauna og dampbade kan du tage en tur i Thalasso Spa – eller du kan mod en merbetaling booke tid til en spa behandling hos én af hotellets dygtige behandlere.

Hotel Vejlefjord vandt med rette prisen som DANMARKS BEDSTE SPA i 2017 ved Danish beauty Awards – og du kan læse meget mere om De termiske Bade og Thalasso Spa her:  https://www.hotelvejlefjord.dk/kur-spa/de-termiske-bade/

Har du brug for lidt frisk luft og vind i kinderne imellem yoga undervisningen og dine besøg i spa-afdelingen, kan du nyde en rask gåtur i den skønne park og skov omkring hotellet. Her finder du mere end 20 km. oprindelige kurveje og 43 hektar park, skov og strand. Se mere her: https://www.hotelvejlefjord.dk/om-os/natur-park/

Pris, forplejning og indlogering

Inkluderet i prisen:

  • 4 klasser Yoga undervisning (2 med Vicky Olivia og 2 med Stine Brink), leje af yogalokale.
  • 2-retters menu fredag aften (mulighed for vegansk menu)
  • Morgenbuffet, Vitalfrokost og 2-retters aften-menu lørdag (mulighed for vegansk menu)
  • Morgenbuffet søndag morgen (mulighed for vegansk menu)
  • 2 overnatninger på enkelt eller delt dobbeltværelse.
  • Fri adgang til De termiske Bade og Thalasso Spa – Vinder af titlen Årets Spa 2017 (åbent til 22.00 både fredag og lørdag samt til kl. 20.00 søndag)
  • Lån af badekåbe hele weekenden.

Kr: 5.000

Husk at notere evt. ønsker til menu (vegansk/vegetarisk etc.) og eventuelle allergier i kommentarfeltet ved tilmelding. Såfremt du ønsker at booke et dobbeltværelse, bedes du notere navnet på din ledsager i kommentarfeltet.

OBS! Grundet Covid-19, bedes du medbringe egen yogamåtte, bolster og tæppe.

Tilmeld her

Enkeltværelse
Dobbeltværelse

Har du spørgsmål til ophold eller undervisning er du meget velkommen til at kontakte Vicky Olivia på info@kulayoga.dk

Egen udgift:
Transport til og fra Hotel Vejlefjord. Ankommer du med bil er der gratis parkering hele weekenden.

Adressen til Hotel Vejlefjord er:
Sanatorievej 26
7140 Stouby

Betingelser
Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til selv at sælge eller overdrage pladsen til en anden.

Skulle retreatet mod al forventning blive aflyst tilbagebetales det fulde beløb. Retreatet gennemføres ved minimum 10 tilmeldte.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.