Workshops 2018-12-18T19:26:55+00:00

Yoga workshops

Kula Yoga workshops

108 solhilsner

Nu har du en unik mulighed for at fordybe dig og udfordre dig selv med 108 gentagelser af yogaens mest kendte sekvens, solhilsen eller Surya Namaskar, som den hedder på sanskrit.

Denne traditionsrige workshop er kendt verden over og ifølge den yogiske tradition bør alle yogier lave 108 solhilsner én gang årligt. Det menes at have en rensende effekt både kropsligt og mentalt, men udføres også for fx at markere et nyt år, en ny sæson eller for at stå sammen omkring en fælles intention.

Ifølge hinduismen er tallet 108 et helligt tal med mange forskellige betydninger, som du kan læse mere om her.

Workshoppen starter med åndedrætsøvelserne Kapalabathi og Anuloma Viloma. Derefter laver vi 108 solhilsner (54 på hvert ben) i et roligt og stabilt tempo, så alle kan være med – og til sidst ender vi i en lang og velfortjent afspænding i Savasana.

Gå ikke glip af denne unikke og traditionsrige oplevelse på yogamåtten.

Din guide til dette event er Kenneth.

BOOK HER

Kula Yoga workshops

Lørdag d. 29/12-2018 kl. 13.00-16.00 – UDSOLGT

Ekstra event: Fredag d. 28/12-2018 kl. 18.00-21.00 – Tilmeld her

Nytårsworkshop: Yin, akustisk musik og bobler

Årets smukkeste nytårsevent
m/violinist Thea Thorborg og guitarist Nikolaj Bruus.

Byd det nye år velkommen med Yin Yoga til lyden af de smukkeste akustiske violin- og guitartoner.

Vi bevæger os mod nytår, en ny begyndelse, og det vil vi i Kula Yoga markere ved at forene den blide Yin Yoga med strengeinstrumenternes meditative toner.

Vi har derfor inviteret to dygtige musikere, violinisten Thea Thorborg og guitaristen Nikolaj Bruus med ind i yogasalen denne dag, hvilket giver den perfekte sammensætning og anledning til at åbne sanserne og lytte indad.

Vi vil på workshoppen mærke efter, hvad der er væsentligt for os, og hvad vi ønsker at bringe med ind i det nye år – og hvad vi ønsker at give slip på.

Vi vil lade os inspirere af begrebet ’Sankalpa’, og sætte en dybtfølt intention både for vores yogapraksis og for det nye år.

Workshoppen kommer dermed til at omhandle både ønsker for fremtiden, træning i at være nærværende, og kunsten at give slip på det, vi ikke længere har brug for. Der vil være en vekslen mellem musik og stilhed og mellem sansning og refleksion.

Først introduceres en smule teori om dagens tema og et par enkle refleksionsøvelser. Derefter vil du blive guidet igennem 2 timers Yin Yoga – en blid og meditativ yoga-form, hvor stillingerne holdes i længere tid for at strække kroppens bindevæv, berolige nervesystemet og smelte ind i oplevelsen. Herefter rundes workshoppen af med et glas brusende bobler!

Gå ikke glip af denne fortryllende workshop på årets sidste lørdag. Det bliver en oplevelse for alle sanserne og den perfekte måde at gå 2019 i møde på.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at reservere din plads allerede nu.

Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt, varmt træningstøj og med et åbent og nysgerrigt sind.

Underviser: Emma Geyti.
Musikere: Violinist Thea Thorborg og guitarist Nikolaj Bruus.

Pris: 350,00 kr. (15% rabat for månedsmedlemmer).

Lørdag d. 29/12-2018 kl. 13.00-16.00 – UDSOLGT

Ekstra event: Fredag d. 28/12-2018 kl. 18.00-21.00 – Tilmeld her