Workshops 2018-05-08T12:00:23+00:00

Yoga workshops

Kula Yoga workshops

Søndag d. 3/6-2018 9.00-12.00
Hatha Yoga begynder workshop

Denne workshop er for dig som er helt ny til yoga og som ønsker en introduktion til det populære træningssystem. På denne workshop taler vi om hvad yoga er og hvorfor det er en rigtig god ide at implementere yogaens teknikker i en travl hverdag. Vi gennemgår de 12 klassiske, vitaliserende og udfordrende basis yogastillinger, du lærer hvordan de udføres, og hvilke fordele de har – både de fysiske og de mentale.

Da 90 % af vores daglige energi kommer via vores vejrtrækning, kommer vi også til at arbejde med åndedrættet, og vi prøver kræfter med to særdeles effektive åndedrætsøvelser.

Yoga er ikke religiøst eller mystisk. Yoga er et fantastisk træningsredskab både i sig selv og som supplement til anden træning. Og så indeholder yoga redskaberne til at opnå mest muligt mentalt og fysisk overskud og modstandskraft i en hektisk og fortravlet hverdag.

Mød op med et åbent sind, nysgerrighed og lysten til at udfordre dig selv med noget nyt og effektivt.

Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt træningstøj og medbringe en varm trøje og strømper/sokker til afspænding. Yoga praktiseres barfodet, så du behøver ikke at medbringe sko.

Underviser: Vicky Olivia

Pris: 350 kr.

Workshops for begyndere afholdes én gang om måneden og er foreløbig planlagt på følgende datoer:

  • Søndag d. 6/5 kl. 9.00 – 12.00 – Fuldt booket
  • Søndag d. 3/6 kl. 9.00 – 12.00 – Book her
Kula Yoga workshops

Søndag d. 27/5-2018 9.00-12.00
Meditation & Yogafilosofi workshop

Workshoppen er for dig, som ønsker at komme i gang med en meditationspraksis, og som er nysgerrig på at vide mere om yogaens filosofi.
 
Vi taler om hvad meditation er, og vi gennemgår og afprøver forskellige teknikker, så du får afprøvet hvilken teknik, der passer bedst til dig. Vi taler også om, hvordan du undgår nogle klassiske faldgrubber, som kan spænde ben for dig, når du skal i gang med en meditationspraksis.
 
Derefter dykker vi ned i yogaens fantastiske filosofi. Vi kommer til at tale om The 8 limbs of yoga, og går især i dybden med yogaens 10 bud/leveregler, yamas og niyamas, som giver stof til eftertanke for de fleste.
 
Til sidst taler vi om ”De fem kroppe” og Koshamodellen, som er en fantastisk model til en bedre forståelse af, hvorfor vi laver yoga – og hvorfor det virker som det gør.

Pris 350 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer)

Underviser: Vicky Olivia

Book her

Kula Yoga workshops

Søndag d. 17/6-2018 9.00-11.00
108 solhilsner

Nu har du en unik mulighed for at fordybe dig og udfordre dig selv med 108 gentagelser af yogaens mest kendte sekvens, solhilsen eller Surya Namaskar, som den hedder på sanskrit.

Denne traditionsrige workshop er kendt verden over og ifølge den yogiske tradition bør alle yogier lave 108 solhilsner én gang årligt. Det menes at have en rensende effekt både kropsligt og mentalt, men udføres også for fx at markere et nyt år, en ny sæson eller for at stå sammen omkring en fælles intention.

Ifølge hinduismen er tallet 108 et helligt tal med mange forskellige betydninger, som du kan læse mere om her.

Workshoppen starter med åndedrætsøvelserne Kapalabathi og Anuloma Viloma. Derefter laver vi 108 solhilsner (54 på hvert ben) i et roligt og stabilt tempo, så alle kan være med – og til sidst ender vi i en lang og velfortjent afspænding i Savasana.

Gå ikke glip af denne unikke og traditionsrige oplevelse på yogamåtten.

Dato d. 17/6 kl. 9-11 (i anledning af solhverv d. 21/6)

Underviser: Kenneth

Pris: 250 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer).

Book her