Workshops 2018-11-12T19:57:34+00:00

Yoga workshops

Kula Yoga workshops

Lørdag d. 1/12-2018 10.45-13.45
Hatha Yoga begynder workshop

Denne workshop er for dig som er helt ny til yoga og som ønsker en introduktion til det populære træningssystem. På denne workshop taler vi om hvad yoga er og hvorfor det er en rigtig god ide at implementere yogaens teknikker i en travl hverdag. Vi gennemgår de 12 klassiske, vitaliserende og udfordrende basis yogastillinger, du lærer hvordan de udføres, og hvilke fordele de har – både de fysiske og de mentale.

Da 90 % af vores daglige energi kommer via vores vejrtrækning, kommer vi også til at arbejde med åndedrættet, og vi prøver kræfter med to særdeles effektive åndedrætsøvelser.

Yoga er ikke religiøst eller mystisk. Yoga er et fantastisk træningsredskab både i sig selv og som supplement til anden træning. Og så indeholder yoga redskaberne til at opnå mest muligt mentalt og fysisk overskud og modstandskraft i en hektisk og fortravlet hverdag.

Mød op med et åbent sind, nysgerrighed og lysten til at udfordre dig selv med noget nyt og effektivt.

Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt træningstøj og medbringe en varm trøje og strømper/sokker til afspænding. Yoga praktiseres barfodet, så du behøver ikke at medbringe sko.

Underviser: Vicky Olivia

Pris: 350 kr.

Workshops for begyndere afholdes én gang om måneden og er foreløbig planlagt på følgende datoer:

  • Lørdag d. 1/12 kl. 10.45 – 13.45 – Book her