Yoga workshops

Kula Yoga workshops

Inversion

Velkommen til en workshop, der vil fylde dig med selvtillid, lære dig at slippe frygten og vende op-og-ned på livet.

På denne workshop vil du blive guidet igennem de forskellige omvendte stillinger – håndstand, underarms stand, hovedstand, skulderstand og ikke mindst Viparita Karani (benene-opad-væggen-stilling).

Målet med denne workshop er ikke at balancere i hverken hovedstand, håndstand eller i underarms stand, men derimod, at forstå processen og sætte ’imprints’ i kroppen.

Du vil blive guidet igennem et opvarmende Hatha Vinyasa flow, der vil sørge for, at din krop er varm og klar til, at blive vendt op og ned.

Vi vil snakke om alle fordelene ved, at være i omvendte stillinger, samt sørge for at alle går fra workshoppen med en større forståelse for teknikken bag stillinger. Derudover er målet at du går fra workshoppen med større selvtillid end da du ankom – og med det bredeste smil.

Workshoppen omfavner alle niveauer – dog vil det være en fordel, at du allerede har en yoga praksis, som du kan bygge videre på efter workshoppen.


Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt træningstøj og medbringe en varm trøje og strømper/sokker til afspænding. Yoga praktiseres barfodet, så du behøver ikke at medbringe sko.

Underviser: Stine

Pris: 350 kr.

Dato: 26/10 kl. 12.00 – 15.00

15% rabat til månedsmedlemmer.

Book her

Kula Yoga workshops

Introduktion til Ayurveda

Ayurveda betyder ”livets videnskab” og er et medicinsystem der er udviklet i Indien for mere end 4000 år siden. Ayurvedaen har en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Det har med formål at skabe et sundt og velafbalanceret legeme og sind. Ayurvedaen tager udgangspunkt i kosten, livsstil og bevægelse.

I ayurvedaen findes der tre grundprincipper (dosha) – vata, pitta og kapha. Disse tre grundprincipper er alle repræsenteret inden i os, men sammensætningen af dem varierer fra person til person og er dem der afgør din unikke kropsstruktur og personlighed. Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende er det nemmere for os at leve et mere balanceret liv.

Der vil være forslag til, hvilken slags mad du burde spise, hvor meget (eller lidt) du burde sove, hvilken form for bevægelse, osv. alt efter hvilken sammensætning du har. Udover at vi som mennesker har en bestemt kodning af disse principper, så er doshaerne også tilstede i naturen. Vi kan inddele døgnets rytme, sæsoner og generelt livet i disse kategorier. Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende skaber det en ramme for at forstå os selv bedre.

Denne workshop vil give dig en forståelse for de tre doshaer, hvad de betyder netop for dig og hvordan du ud fra dem kan skabe en hverdag i mere balance. Du vil også få en indsigt i, hvad tegnene for ubalancer er og hvordan du afhjælper ubalancerne via kost, bevægelse og daglig rytme.

Underviser: Stine

Pris: 350 kr.

Dato: 16/11 kl. 12.00 – 15.00

15% rabat til månedsmedlemmer.

Book her

Kula Yoga workshops

Bedre bagoverbøjninger

Vidste du at din alder afspejles i fleksibiliteten på din rygsøjle?

På denne workshop har vi fuldt fokus på at smidiggøre rygsøjlen!

Workshoppen vil hjælpe dig med at styrke ryggen, forbedre din holdning samt skabe større fleksibilitet og mobilitet i hele din ryg.

Den første del af workshoppen skaber vi varme i kroppen, så den bliver åbnet og klar til at bøje bagover. Du vil blive guidet igennem et Hatha Vinyasa flow, der vil have fokus på hofter, skuldre, ben og ryg og efterfølgende vil du få en grundig forklaring om, hvordan vi laver bagoverbøjninger i vores yoga praksis med størst sikkerhed og mest integritet.

Workshoppen er for alle niveauer – dog er det en fordel hvis du har kendskab til yoga.

Underviser: Stine

Pris: 350 kr.

Dato: 30/11 kl. 12.00 – 15.00

15% rabat til månedsmedlemmer.

Book her