Workshops 2018-09-21T13:29:33+00:00

Yoga workshops

Kula Yoga workshops

Lørdag d. 6/10-2018 10.45-13.45
Hatha Yoga begynder workshop

Denne workshop er for dig som er helt ny til yoga og som ønsker en introduktion til det populære træningssystem. På denne workshop taler vi om hvad yoga er og hvorfor det er en rigtig god ide at implementere yogaens teknikker i en travl hverdag. Vi gennemgår de 12 klassiske, vitaliserende og udfordrende basis yogastillinger, du lærer hvordan de udføres, og hvilke fordele de har – både de fysiske og de mentale.

Da 90 % af vores daglige energi kommer via vores vejrtrækning, kommer vi også til at arbejde med åndedrættet, og vi prøver kræfter med to særdeles effektive åndedrætsøvelser.

Yoga er ikke religiøst eller mystisk. Yoga er et fantastisk træningsredskab både i sig selv og som supplement til anden træning. Og så indeholder yoga redskaberne til at opnå mest muligt mentalt og fysisk overskud og modstandskraft i en hektisk og fortravlet hverdag.

Mød op med et åbent sind, nysgerrighed og lysten til at udfordre dig selv med noget nyt og effektivt.

Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt træningstøj og medbringe en varm trøje og strømper/sokker til afspænding. Yoga praktiseres barfodet, så du behøver ikke at medbringe sko.

Underviser: Vicky Olivia

Pris: 350 kr.

Workshops for begyndere afholdes én gang om måneden og er foreløbig planlagt på følgende datoer:

  • Lørdag d. 6/10 kl. 10.45 – 13.45 – Book her
  • Lørdag d. 3/11 kl. 10.45 – 13.45 – Book her
  • Lørdag d. 1/12 kl. 10.45 – 13.45 – Book her
Kula Yoga workshops

Lørdag d. 27/10-2018 10.45-13.45
Meditation & Yogafilosofi workshop

Workshoppen er for dig, der ønsker at komme i gang med en meditationspraksis, og som er nysgerrig på at vide mere om yogaens filosofi.

Vi taler om hvad meditation er og vi gennemgår og afprøver forskellige teknikker, så du får afprøvet hvilken teknik, der passer bedst til dig. Vi taler også om, hvordan du undgår nogle klassiske faldgrubber, som kan spænde ben for dig, når du skal i gang med en meditationspraksis.

Derefter dykker vi videre ned i yogaens fantastiske filosofi. Vi kommer til at tale om ”the 8 limbs of yoga og går især i dybden med yogaens 10 bud – Yamas og Niyamas – the do´s and the don´ts, som giver stof til eftertanke for de fleste.

Til sidst taler vi om De fem kroppe og Koshamodellen, som er en fantastisk model til en bedre forståelse af, hvorfor vi laver yoga – og hvorfor det virker.

Underviser: Vicky Olivia

Book her