Workshops2019-06-03T11:29:04+00:00

Yoga workshops

Kula Yoga workshops

Yogafilosofi Workshop

Workshoppen er for dig, som er nysgerrig på yogaens fantastiske filosofi og måske ønsker at implementere yoga på et dybere plan i din hverdag.

Yoga er ikke bare noget vi laver på yogamåtten – yoga er en livsfilosofi, en livsforståelse og en helt særlig måde at være i Verden på.

Vi kommer til at tale om ”the 8 limbs of yoga” og går især i dybden med yogaens 10 bud – Yamas og Niyamas – the do´s and the don´ts, som giver stof til eftertanke for de fleste.

Til sidst taler vi om de tre kroppe og Koshamodellen, som er en fantastisk model til en bedre forståelse af, hvorfor vi laver yoga – og hvorfor det virker som det gør.

Vi slutter af med en lang Yoga Nidra hvor du får mulighed for at tage en rejse ind igennem Koshamodellen i dig selv.

Underviser: Vicky Olivia

Pris: 350 kr.

Dato: 30/6 kl. 9.00 – 12.00

15% rabat til månedsmedlemmer.

Book her

Kula Yoga workshops

Inversion Workshop

Velkommen til en workshop, der vil fylde dig med selvtillid, lære dig at slippe frygten og vende op-og-ned på livet.

På denne workshop vil du blive guidet igennem de forskellige omvendte stillinger – håndstand, underarms stand, hovedstand, skulderstand og ikke mindst Viparita Karani (benene-opad-væggen-stilling).

Målet med denne workshop er ikke at balancere i hverken hovedstand, håndstand eller i underarms stand, men derimod, at forstå processen og sætte ’imprints’ i kroppen.

Du vil blive guidet igennem et opvarmende Hatha Vinyasa flow, der vil sørge for, at din krop er varm og klar til, at blive vendt op og ned.

Vi vil snakke om alle fordelene ved, at være i omvendte stillinger, samt sørge for at alle går fra workshoppen med en større forståelse for teknikken bag stillinger. Derudover er målet at du går fra workshoppen med større selvtillid end da du ankom – og med det bredeste smil.

Workshoppen omfavner alle niveauer – dog vil det være en fordel, at du allerede har en yoga praksis, som du kan bygge videre på efter workshoppen.


Hos Kula Yoga er der yogamåtter, tæpper og puder. Du skal blot møde op i behageligt træningstøj og medbringe en varm trøje og strømper/sokker til afspænding. Yoga praktiseres barfodet, så du behøver ikke at medbringe sko.

Underviser: Stine

Pris: 350 kr.

Dato: 23/6 kl. 10.00 – 13.00

15% rabat til månedsmedlemmer.

Book her