Meditationsforløb

Kom godt i gang med at meditere

På dette meditations-forløb har vi samlet de bedste teknikker og tips til at komme i gang med en fast meditationspraksis. Meditation er det allerbedste redskab til at opretholde en sund balance i livet og undgå at blive fanget af tankespind og mental stress. Meditation er en fantastisk måde at holde en tæt kontakt med sig selv, og samtidig styrke sin koncentration og fokus og undgå at brænde ud.

Forløbet strækker sig over 4 søndage og her gennemgår vi forskellige meditationsteknikker, taler om hvad meditation er, samt taler om hvordan du kommer i gang med en fast rutine.

Det er videnskabeligt bevist flere gange: Meditation er det bedste redskab til at mindske stress og opnå mere glæde og nærvær i livet.

Og hvad enten det er bevidst eller ubevidst, så søger og længes vi alle sammen efter indre ro og lykke. Vi ønsker alle at være tilstede i livet med balance, ro og overskud.

Og her har meditation virkelig noget at byde på! Meditation styrker de kognitive funktioner som hukommelse, indlæring, koncentration, fokus, overblik, glæde, balance, harmoni, følelsesmæssig stabilitet, nysgerrighed, åbenhed, udholdenhed, venlighed, og mindsker behovet for søvn, mindsker vrede , depression og andre negative følelser.

Meditation er ligesom søvn – det kan ikke forklares, det skal opleves. Når vi sover, regenererer vores celler. Under succesfuld meditation sker denne proces fire gange så hurtigt.

Tag med – det er en gave til dig selv for livet ❤

Hvornår?

Der er ikke planlagt datoer for næste meditationsforløb endnu.

Pris: 700 kr. (15% rabat til medlemmer med Kula månedsmedlemskab).

Underviser: