Massage og kropsbehandling 2018-05-22T10:41:58+00:00

Massage og kropsbehandling i Værløse

Osteopati

Osteopati

Med Osteopati genskabes balancen i kroppen ved hjælp af forskellige behandlingsteknikker.

Behandlingsformen bruges ved en lang række lidelser – ofte lidelser som man lever med i mange år uden at finde lindring f.eks. kroniske smerter, astma, diskusprolaps, hovedpine, gigt, søvnproblemer, astma, stress, fordøjelsesproblemer mm.

Hos børn behandles ofte: Kolik og andre maveproblemer, asymmetri efter fødslen, mellemørebetændelse, bihule- og tandproblemer, adfærdsproblemer, infektioner, indlæringsvanskeligheder, hovedpine m.m.

Marlon er født og opvokset i Brasilien og har studeret Osteopatisk Medicin i Tyskland på Dresden International University og Osteopati Schule Deutschland. Derudover er han uddannet Kinesiolog og har en uddannelse i teknikken Mulligan.

Han har drevet sin egen osteopatiske klinik i Munchen i 3 år og har derudover arbejdet på hospitalet i Heiden i Schweiz på neonatal afdeling og på en osteopatisk klinik.

Marlon behandler både voksne, samt nyfødte og større børn.

Behandlingen kan bookes hver tirsdag mellem kl. 12.00-16.00 samt en lørdag om måneden mellem kl. 10.00-15.00. En konsultation varer ca. 30 minutter.

Pris voksne: 950 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer). Behandlingen giver tilskud fra Sygesikringen Danmark.

Pris børn: 575 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer). Behandlingen giver tilskud fra Sygesikringen Danmark.

Book her:

Telefon: +45 29820272 |  E-mail: info@marlonburiti.dk

Kropsbehandling

Kropsbehandling

Kropsbehandling med alt det bedste fra traditionel ayurvedisk kropsmassage, zoneterapi og dybdemassage.

Ayurveda betyder ”Livets Videnskab” og er det traditionelle naturlige indiske helingssystem. Det betragtes som yogaens helbredende søster og er mere end 5000 år gammelt.

Sundhed er ifølge ayurveda en tilstand hvor krop, sind og sjæl er i balance. Hvis der er ubalance i en af de tre, åbner vi døren til mulige sygdomme. Ayurvedisk massage balancerer kroppen og sindet, så der skabes harmoni hos det enkelte menneske – gennem massage, stræk og vejrtrækningsøvelse.

Zoneterapi består af tryk og massage af bestemte zoner på fødderne. Zonerne korresponderer med bestemte kropsområder og indre organer. Ved at stimulere disse zoner balanceres og normaliseres organfunktionerne og kroppens kredsløb og udrensning forbedres.

Dybdemassage er særligt velegnet til smertelindring, og til frigørelse af muskelspændinger overalt i kroppen samt andre problemer, som påvirker bevægelsesapparatet. Der arbejdes med dybere muskellag samt bindevæv. Under en dybdemassage vil de tryk, strøg og æltning massøren bruger være mere intense og dybere og vil give en mere vedvarende effekt. Blodgennemstrømningen øges hvorved affaldsstoffer bliver transporteret væk.

Dette er den ultimative kropsbehandling – og den vil efterlade dig fredfyldt og afslappet både mentalt og fysisk.

Hvis du dyrker yoga vil denne behandling også hjælpe dig til en dybere praksis, da spændinger masseres og strækkes – og affaldsstoffer hjælpes ud af kroppen.

Kropsbehandlingen kan bookes hver fredag mellem kl. 12.00-16.00.

Pris 60 minutter: 750 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer)
Pris 90 minutter: 1050 kr. (15% rabat til Kula Yoga månedsmedlemmer)

Book her

Telefon: +45 26201222 |  E-mail: shantosham@gmail

Behandler: Kenneth

Kenneth har mere end 20 års erfaring som kropsterapeut og han er både fuldkropsmassør, zoneterapeut, øreakupunktør, kranio/sakralterapeut, Lastone terapeut og Ayurvedisk massør.

Han har behandlet klienter privat og i virksomheder i næsten 20 år – og hans erfaring og passion for det hele menneske kan mærkes, når man ligger på hans massagebriks. Han behandler meget intuitivt og trækker på alle sine erfaringer og uddannelser i hver enkelt behandling.