Kula Yoga holder indtil videre lukket, og tilbyder i stedet online yoga

Som opbakning til myndighedernes tiltag i forbindelse med Coronavirus, holder Kula Yoga Studio lukket indtil videre. Vi tilbyder i stedet et ugentligt skema med online yoga.

Tilmelding sker via vores bookingsystem som normalt. Tilmelding skal ske senest 60 minutter inden klassen starter, og man får tilsendt et link til klassen efter tilmelding.

Se skema og book her

Yoga videoer

Udover ovenstående ugentlige LIVE klasser, så begynder vi at filme yoga sekvenser, åndedrætsøvelser og meditationer. Disse videoer vil også blive lagt tilgængelig i vores online univers og vil være tilgængelige for alle med et Kula Yoga månedsabonnement.

Disse videoer giver mulighed for at lave yoga derhjemme, når det passer ind i en travl hverdag. Vi kommer til at filme både hatha yoga, yin yoga, restorativ yoga, hatha flow, meditationer og åndedrætsøvelser – og der vil være både korte og lange sekvenser.

Klippekort

Har du klippekort i Kula Yoga, så kan dette naturligvis bruges til alle LIVE ONLINE klasserne. Der skal bookes plads på holdet via vores bookingsystem (MindBody) som normalt.

Ønsker du fuld adgang til vores online videoer, så skal du aktivere et månedsabonnement. På den måde får du adgang til alle de øvrige videoer, som vi løbende lægger op.

Jeg er utrolig taknemmelig, for den støtte vi har fået siden nedlukningen af Kula Yoga d. 12. marts.

Rigtig mange månedsmedlemmer har valgt at støtte os i denne tid og betaler fortsat deres medlemskab i Kula, selvom vi har lukket. Det betyder at vi fortsat kan betale de faste udgifter og ikke er tvunget til at opsige lejemålet! TUSIND TAK!

Hvis du har klippekort og ønsker at støtte os under nedlukningen, så kan du:

  • Aktivere et månedsmedlemskab og få glæde af alle vores online videoer og gratis workshops, mens vi har lukket.
  • Bruge dit klippekort på vores online klasser.
  • ALLE KLIPPEKORT SOM KØBES UNDER NEDLUKNINGEN HAR 9 MÅNEDERS GYLDIGHED.

Om shanti,

Team Kula