Massage og terapi i Værløse

Massage

Massage

SHIZEN er en japansk betegnelse for naturen. Jeg bruger shiatsu og massage til at hjælpe dig tilbage til din naturlige tilstand, som er stærk, fleksibel, vital, fredfyldt og med appetit på alle de aktiviteter, livet byder på.

Pia har en 4-årig uddannelse (1000+ timer) i shiatsu fra den Internationale Shiatsu Skole i Kiental, Schweiz og har studeret hos bl.a. Wilfried Rappenecker, hvor hun har været assistent på uddannelsen siden 2013. Derudover har Pia en efteruddannelse i massage fra Massageskolen i Lyngby, ved Robbie Valenzuela.

Pia tilbyder kropsbehandlinger der er 100% tilpasset dine ønsker om en sundere krop og en følelse af velvære. Du vil få en oplevelse af øjeblikkeligt velbehag og varig bedring – wellness og terapi i ét.

Følelsen af wellness er vidunderligt og tillader kroppen at give slip, så nervesystemet slapper af. Når nervesystemet slapper af, bliver behandlingen dybere, og der bliver sat skub i ægte healing, som varer længe.

Pia er mester i at finde årsager, sammenhænge og løsninger på spændinger, smerter og skavanker og du vil opleve, at du føler en bedre samhørighed med din krop under og efter behandlingen.

Book tid

Du kan læse mere om Pia og bestille tid hos hende her: www.shizen.dk

Mail: info@shizen.dk
Telefon/sms: +45 21 47 31 42

Jordemoder, fødselsforberelse

Jordemoderkonsultationer, ammevejledning og fødselsforberedelse

Mit ønske er at skabe et frirum for kvinder i alle aldre og overgange, hvor der er mulighed for at finde ro, glæde og balance. Som autoriseret jordemoder ser jeg ofte gravide og barslende kvinder, men du er velkommen, uanset hvor du er i livet.

Lykke tilbyder jordemoderkonsultationer, ammevejledning, fødselsforberedelse, og samtale. Lykke har specialiseret sig i samtale om stress, fødselsangst og efterfødselssamtale. Udover dette tilbyder Lykke forskellige former for massage både til gravide, nybagte mødre, stressramte kvinder og kvinder generelt.

”Det er ofte en kunst at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hvis vores indre eller ydre krav overstiger de ressourcer og forventninger vi har, opstår stresssymptomer. Stress overbelaster vores nervesystem og nøglen til lindring er klarhed, ro og hvile. Lige netop i disse tilfælde er samtale og massagebehandling særlig gavnligt. Massagen fører opmærksomheden fra tanke til krop og nervesystemet beroliges. Massage er et frirum hvor kropsbevidstheden øges og der skabes mulighed for større forståelse for kroppens signaler”

”Graviditet, fødsel og barsel omfatter store forandringer både i krop, tanker og følelser. Intet kan på én og samme tid give os så stærke ressourcer og ramme vores sårbarhed, som når vi bærer, føder og passer vores lille barn”

For mange kvinder giver det en stor ro og tryghed, at vide at det altid er muligt at booke en konsultation med ro, tid og nærvær, når du har brug for det og når det passer dig.

Lykke er tilknyttet Rigshospitalet, hvor hun varetager fødsler, jordemoderkonsultationer og ammevejledning. Hun har siden 2016 arbejdet med massage til gravide, barslende og stressramte kvinder, med god succes.

Derudover er Lykke snart færdig med en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Det er muligt at booke en tid hos Lykke i KULA YOGA´s lokaler hver onsdag. Der tilbydes både konsultationer i dags- og aftentimerne.

Som medlem af Sygesikringen ”danmark” er det muligt at få op til 30 % tilskud på en række jordemoderydelser, herunder konsultation, ammevejledning, individuel fødselsforberedelse og samtale.

Læs mere om de forskellige behandlinger og priser her: www.lykkedyrvig.dk

Kropsterapi

Kropsterapi

Kropsterapi tager sit afsæt i det hele menneske, hvor psyken og kroppen hænger uløseligt sammen. Vores fysiske og følelsesmæssige tilstande påvirker hinanden, og eventuelle ubalancer i din krop, skal ses i det lys.

Oplever du at være træt og uoplagt i hverdagen, kan kropsterapi hjælpe dig med at genskabe dine energier, og fylde dig med fornyet overskud.
Behandlingerne kan også anbefales ved:

  • Rygsmerter
  • Spændinger i nakke og skulder
  • Sportsskader
  • Inflammationer
  • Fordøjelsesproblemer
  • Søvnbesvær
  • Skabe energi i hverdagen
  • Stress og angst
  • Traumer

Lena er certificeret krops- og fødselsterapeut, samt graston tecnique.

Lena Cimarosti
Mobil: 30311687
kontakt@abodycare.dk
www.abodycare.dk

Psykolog / terapi

Terapi

Et samtaleforløb hos en psykolog er muligheden for professionel hjælp, hvis livet i en periode gør ondt.

Cecilie brænder særligt for at hjælpe både unge og voksne med stress, angst og depressive tendenser.

”Netop stress, angst og depressive tendenser ser jeg som naturlige og forståelige måder at reagere på som en konsekvens af det hæsblæsende tempo, manges hverdagsliv foregår i. Mange oplever det som en daglig kamp at skulle leve op til ekstremt høje krav fra omgivelserne, og ikke mindst fra dem selv – og lever ofte liv, de bedst selv kan beskrive som ’hamsterhjul’. Og det er netop forståeligt at reagere på dette”

Cecilie er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet, 36 år og mor til to drenge.

Som psykolog er Cecilie kompetent, varm og nærværende og har stort fokus på, at den enkelte føler sig tryg i samtalen. En god relation er fundamentet for et vellykket terapiforløb.

Cecilie har mange års erfaring fra både privat praksis og fra psykiatrien. Sidste år opsagde Cecilie sin faste stilling inden for psykiatrien til fordel for at kunne hellige sig det terapeutiske arbejde, og sin familie. Cecilie driver nu sin egen private psykologpraksis i både Hellerup og Værløse, foruden terapeutisk konsulentarbejde i Hillerød.

Det er muligt at booke en samtale hos Cecilie i KULA YOGA´s lokaler hver torsdag. Der tilbydes samtaler både i dags- og aftentimerne.

Pris: 950 kr. for en konsultation på ca. 50 minutter.

Som medlem af Sygesikringen Danmark er det muligt at få tilskud (op til 300 kr. pr. samtale) ved en række psykiske problemstillinger, herunder angst og depression.

Book her:

Cecilie er på barsel fra 1/12-2019.
Telefon: +45 28358550
Hjemmeside: www.ceciliestjernholm.dk