Velvære

Behandling og terapi i Værløse

Jordemoder, fødselsforberelse

Jordemoderkonsultationer, ammevejledning og fødselsforberedelse

Mit ønske er at skabe et frirum for kvinder i alle aldre og overgange, hvor der er mulighed for at finde ro, glæde og balance. Som autoriseret jordemoder ser jeg ofte gravide og barslende kvinder, men du er velkommen, uanset hvor du er i livet.

Lykke tilbyder jordemoderkonsultationer, ammevejledning, fødselsforberedelse, og samtale. Lykke har specialiseret sig i samtale om stress, fødselsangst og efterfødselssamtale. Udover dette tilbyder Lykke forskellige former for massage både til gravide, nybagte mødre, stressramte kvinder og kvinder generelt.

”Det er ofte en kunst at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hvis vores indre eller ydre krav overstiger de ressourcer og forventninger vi har, opstår stresssymptomer. Stress overbelaster vores nervesystem og nøglen til lindring er klarhed, ro og hvile. Lige netop i disse tilfælde er samtale og massagebehandling særlig gavnligt. Massagen fører opmærksomheden fra tanke til krop og nervesystemet beroliges. Massage er et frirum hvor kropsbevidstheden øges og der skabes mulighed for større forståelse for kroppens signaler”

”Graviditet, fødsel og barsel omfatter store forandringer både i krop, tanker og følelser. Intet kan på én og samme tid give os så stærke ressourcer og ramme vores sårbarhed, som når vi bærer, føder og passer vores lille barn”

For mange kvinder giver det en stor ro og tryghed, at vide at det altid er muligt at booke en konsultation med ro, tid og nærvær, når du har brug for det og når det passer dig.

Lykke er tilknyttet Rigshospitalet, hvor hun varetager fødsler, jordemoderkonsultationer og ammevejledning. Hun har siden 2016 arbejdet med massage til gravide, barslende og stressramte kvinder, med god succes.

Derudover er Lykke snart færdig med en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Det er muligt at booke en tid hos Lykke i KULA YOGA´s lokaler hver onsdag. Der tilbydes både konsultationer i dags- og aftentimerne.

Som medlem af Sygesikringen ”danmark” er det muligt at få op til 30 % tilskud på en række jordemoderydelser, herunder konsultation, ammevejledning, individuel fødselsforberedelse og samtale.

Læs mere om de forskellige behandlinger og priser her: www.lykkedyrvig.dk

Reiki Healing og coaching

Personlig og Spirituel udvikling: Reiki Healing & Coaching

“Ubalancer som f.eks. bekymring, frygt, frustration eller andre negative tankemønstre, stress, angst, uhensigtsmæssige spisevaner og problematiske relationer, skaber blokering eller tilstopning af din indre livsenergi og blokerer for, at den kan flyde frit og ubesværet gennem hele dig.

Du vil bl.a. opleve, at disse energetiske blokeringer vil komme til udtryk ved, at du mærker:

  • fysisk smerte
  • et følelsesmæssigt pres
  • et dalende energi niveau
  • en indre uro
  • tankemylder
  • mindre livsglæde.

Når dette sker, skal din krop derfor arbejde endnu hårdere for at holde sig sund og rask, hvilket koster rigtig meget energi fra dig og der opstår en ubalance i både din krop, dit sind og din sjæl”.

Maria tilbyder Reiki healing og personlige samtaler.

Inden for Reiki er hun indviet til flere behandlingstyper og inden for coaching har Maria, ud over en bred erfaring inden for lifecoaching generelt, specialiseret sig i stress, skyggearbejde samt funktion og samspil mellem sjæl, sind, følelse og krop.

“Ved Reiki healing og personlige samtaler går vi ind og arbejder med:

Dine indre blokeringer. Vi tager både udgangspunkt i din krop, dit sind (dit selvbillede og tanker) og det spirituelle/åndelige aspekt – alt sammen som en helhed. Med de forskellige tilgange, er det muligt at slippe de følelsesmæssige og fysiske byrder, du bærer rundt på, som energetiske blokeringer i kroppen.

Jo flere indre blokeringer, der bliver brudt, jo mindre modstand er der inde i dig og jo mere indre ro og balance får du. Du kan læse mere om hvad reiki healing har en særlig god indvirkning på her: https://mariahummelshoej.dk/reiki-healing/

Til forskel fra mange andre coaches og behandlere, kombinerer jeg personlige udviklings samtaler med reiki healing. For ved at tage udgangspunkt i både det fysiske, mentale og spirituelle aspekt som en helhed, integreres udviklingen i hele dig og giver derfor dybdegående og varige resultater”.

Maria har oprindelig en kandidatgrad inden for naturvidenskab, men har valgt at følge sit hjerte , for at arbejde med sin store passion som Reiki healer og coach. Hun er 39 år, gift og mor til 3.

Som Reiki behandler og coach er Maria meget kompetent, tillidsskabende, rolig og nærværende og har stort fokus på, at den enkelte føler sig tryg hele vejen igennem.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid?

Telefon: +45 25348986
Email: kontakt@mariahummelshoej.dk
Hjemmeside: www.mariahummelshoej.dk
Her finder du også mere information om de forskellige behandlinger, forløb og priser.

Japansk Lifting med Katjalivah

Japansk lifting

Japansk lifting er en time i paradis hvor du kan stresse af og blive forkælet med et helt naturlig ansigtsløft. Du vil gå fra behandlingen med opstrammet ansigtshud, øget glød og velvære.

Japansk lifting er en naturlig måde at stramme ansigtet op på og foryngre sit look på helt uden knive eller botox.

Alle produkter er så naturlige og økologiske som muligt.

Behandlingen varer 60 min.

Pris 600 kr.

Wellness olie massage

En times afspændende og afstressende olie massage med lækre økologiske olier.

Har du særlige udfordringer kan vi arbejde med dem mere intenst efter aftale.

Velvære for krop og sjæl.

Pris 700 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid?

Telefon: +45 27576633
E-mail: embracelife@live.dk

Psykolog / terapi

Terapi

Et samtaleforløb hos en psykolog er muligheden for professionel hjælp, hvis livet i en periode gør ondt.

Cecilie brænder særligt for at hjælpe både unge og voksne med stress, angst og depressive tendenser.

”Netop stress, angst og depressive tendenser ser jeg som naturlige og forståelige måder at reagere på som en konsekvens af det hæsblæsende tempo, manges hverdagsliv foregår i. Mange oplever det som en daglig kamp at skulle leve op til ekstremt høje krav fra omgivelserne, og ikke mindst fra dem selv – og lever ofte liv, de bedst selv kan beskrive som ’hamsterhjul’. Og det er netop forståeligt at reagere på dette”

Cecilie er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet, 36 år og mor til to drenge.

Som psykolog er Cecilie kompetent, varm og nærværende og har stort fokus på, at den enkelte føler sig tryg i samtalen. En god relation er fundamentet for et vellykket terapiforløb.

Cecilie har mange års erfaring fra både privat praksis og fra psykiatrien. Sidste år opsagde Cecilie sin faste stilling inden for psykiatrien til fordel for at kunne hellige sig det terapeutiske arbejde, og sin familie. Cecilie driver nu sin egen private psykologpraksis i både Hellerup og Værløse, foruden terapeutisk konsulentarbejde i Hillerød.

Det er muligt at booke en samtale hos Cecilie i KULA YOGA´s lokaler hver torsdag. Der tilbydes samtaler både i dags- og aftentimerne.

Pris: 950 kr. for en konsultation på ca. 50 minutter.

Som medlem af Sygesikringen Danmark er det muligt at få tilskud (op til 300 kr. pr. samtale) ved en række psykiske problemstillinger, herunder angst og depression.

Book her:

Cecilie er på barsel fra 1/12-2019.
Telefon: +45 28358550
Hjemmeside: www.ceciliestjernholm.dk